juli 2017

Tussendoortje

Op het laatste moment nog een aantal belangrijke nieuwtjes van school:

Juf Kim

Juf Kim Spoelstra die voor juf Daniëlle vervangt, heeft op een andere school een fulltime jaarcontract gekregen. Wij vinden het heel jammer dat ze ons gaat verlaten. Wij wensen haar Gods zegen toe! Wij hebben gelukkig een andere fijne juf gevonden die les komt geven aan groep 4/5a tot de herfstvakantie: Loes Fennema. Wij zijn heel dankbaar dat zij ons team komt versterken. Wij hopen dat zij zich snel thuis gaat voelen op onze school.

 

Jaaropening

U weet dat vrijdag 14 juli de laatste schooldag is en de kinderen om 12.15 uur naar huis gaan. Maandag 28 augustus is de eerste schooldag. Dan is er meteen om 9.00 uur de jaaropening. U bent daarvoor van harte uitgenodigd!

 

Oudercontactavond

Op de derde maandag van het schooljaar zal de oudercontactavond plaatsvinden: maandag 11 september! Noteer de datum alvast in de agenda. De Medezeggenschapsraad organiseert deze avond. Alle geledingen die de school rijk is, worden aan u voorgesteld. Na ontspannen ontvangst met heerlijkheden en koffie/thee zal er kort een algemeen gedeelte zijn. Daarna volgt de informatie per groep! Dit jaar zijn er twee informatierondes in elke groep.

 

Gym groep 1 / 2 volgend jaar

Groep 1/2 gymt volgend jaar ook op dinsdag, maar de gymtijd verandert. De kleuters gaan volgende jaar meteen om 8.45 uur gymmen. Het is dan ook de bedoeling dat u de kinderen naar de gymzaal brengt. De kinderen hoeven dan maar één keer te lopen, dat scheelt heel veel tijd. Juf Loïs zal vanaf 8.35 uur aanwezig zijn bij de gymzaal. De gymlessen worden gegeven in de sporthal van de Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) Brunssum West aan de Weijenweg.

 

Gezocht: gast gezin voor Taiwanees meisje

De moeder van Jabez Pan vraagt u aandacht voor een meisje uit Taiwan. In de bijlage wordt er gevraagd voor een gastgezin voor een Taiwanees meisje die een jaar in Nederland komt wonen. Via deze link staat alle informatie.

 

Nogmaals een goede vakantie gewenst!

Het onderwijs team

 

======================BERICHT VAN MEESTER WIM VAN DER LINDEN============================

Beste ouders,

 

Zoals jullie wellicht weten heb ik op 26 maart jl. een harttransplantatie ondergaan. De operatie is heel goed geslaagd en mijn nieuwe hart doet het perfect. Ik voel me er een heel stuk beter voor. Het was een wonderlijke ervaring. Ik heb alle reden om God, onze Vader, heel dankbaar te zijn.

Tijdens de 15 weken ziekenhuis heb ik van veel ouders van leerlingen van onze GB Benjamin kaarten ontvangen. Er ligt hier een heel dik gevulde enveloppe naast me. Prachtig! Die kaarten met opbeurende teksten waren erg bemoedigend. Zeker in de periode dat ik te kampen had met tegenslag: Een dubbele longontsteking en een overbelaste knie, opgelopen bij het leren lopen

Dus, beste ouders: jullie kaarten waren een grote steun voor me in Erasmus Rotterdam en Adelante. Het heeft me het goede gevoel gegeven dat er veel mensen met mij meeleefden tijdens de moeilijke periode, waar ik doorheen moest. In een grote enveloppe gaan heel veel kaarten. Geweldig!

Heel hartelijk dank daarvoor.

 

Met vriendelijke groet,

Wim van der Linden.