Groep 4

Danielle van der Niet

Ik ben Daniëlle van der Niet. Ik ben juf in groep 4. Dat vind ik erg leuk om te doen. Ik houd van alle verschillende dingen die de kinderen leren in groep 4, zoals keersommen maken, leesboeken lezen, koprollen in de gymzaal, samenwerken en spellingwoordjes. Ik houd ook van lekker naar buiten gaan met de klas en dingen leren over de natuur. Muziek maken doe ik graag in mijn vrije tijd, ik speel klarinet, dus dat vind ik ook een heel fijn vak voor in de klas.

 

Ook maak ik onderdeel uit van het leiderschapsteam en het zorgteam. 1 dag in de week heb ik daar de tijd voor. Ik heb een aantal jaren geleden de Master SEN opleiding gedaan met de specialisatie Lezen en Dyslexie. Dat was erg interessant en ik mag deze kennis ook op school gebruiken om de leerkrachten te begeleiden bij het leesonderwijs in de klas.

 

Ik ben ook buiten school een bezige bij. Ik houd er van om dingen te organiseren en te ondernemen. Mijn vrije tijd besteed ik vooral ook graag aan het doen van leuke dingen met mijn man Sander en onze 3 kinderen. Bijvoorbeeld lekker wandelen of spelletjes doen. Maar lekker rustig een boek lezen vind ik ook fijn.

 

Groetjes van Danielle

 

Beste lezer/ster

 

Even voorstellen: Mijn naam is  Loes Fennema

Na vele jaren in Heerlen te hebben gewerkt ben ik blij dat ik op de Benjamin mag werken. Een school waar christelijke  normen en vriendelijkheid belangrijk zijn.

 

Als je 25 jaar in Limburg woont mag je je dan een limburger noemen?

Met mijn echtgenoot woon ik in Oirsbeek waar onze kinderen opgroeiden en inmiddels uitgevlogen zijn. We genieten er van een grote tuin, de fruitbomen en de kippen.

Nog steeds vind ik Limburg een bijzonder deel van Nederland.

Een fijne plek om te wandelen. Genieten van de natuur en  het is hier altijd mooier weer als waar wij vandaan komen.